Evenementen

apr
14
do
Slingers rijgen
apr 14 @ 6:30 pm – 11:00 pm

Donderdagavond en vrijdagavond 15 april gaan we slingers rijgen om de bruggen te versieren. Op deze manier zetten we Van Ewijcksluis tijdens de Bloemendagen in het zonnetje. Adres: fam Booij, Amsteldijk 6. We kunnen alle hulp gebruiken.

apr
16
za
Paas middag voor de kids
apr 16 @ 1:00 pm – 3:00 pm

Kindermiddag met knutselen en eieren zoeken vanaf 13.00 uur. Deze middag is verplaatst naar  ’t Stekkie, bij camping ‘t  Loze Vissertje, Van Ewijcksvaart 25, Van Ewijcksluis. Alles is aanwezig voor een gezellige start van Pasen.

apr
22
vr
Nationale zaaidag Parc du Nord
apr 22 @ 3:00 pm – 3:45 pm

Inzaaien van de wadi in Parc du Noord (kant Ewijcksvaart) op de Nationale Zaaidag. Iedereen is welkom, maar kinderen zeker! Zij krijgen ook een potje mee voor thuis.

Om de bijen in HOLLANDS KROON een handje te helpen, zaait burgemeester van Dam het eerste stukje in!

apr
23
za
Schelpen kruien
apr 23 @ 2:00 pm – 3:30 pm

Subsidie is binnen, materiaal geleverd. Wie komt ons helpen met het opknappen van Parc du Noord. Wat mag er gebeuren? Paden “schoon schoffelen” waar nodig en schelpen kruien (Parc du Noord, kant Rietkraag). We kunnen alle hulp gebruiken! Kruiwagens, scheppen, schoffels… graag meenemen. Wij zorgen voor koffie/thee/fris en wat lekkers.
Meehelpen schept geen verplichtingen. Na de herinrichting is slechts enkele keren per jaar hulp nodig voor (groot) onderhoud. De rest doet de natuur.

jul
23
za
Beach Volleyball
jul 23 @ 2:00 pm – 6:00 pm

Beach Volleyball op parkeerplaats Bar Bistro de Brug. Voor iedereen van 14 jaar en ouder.