Nieuwjaarsreceptie

Wanneer:
januari 1, 2013 @ 2:00 pm – 10:59 pm
2013-01-01T14:00:00+00:00
2013-01-01T22:59:00+00:00
Waar:
Cafe de Brug
Binnenhaven 1
1761 JR Anna Paulowna
Nederland

En dan natuurlijk is er de nieuwjaarsreceptie met voor de laatste keer De Manta’s.

Dit is natuurlijk wel even heel erg wennen voor ons allemaal, maar toch is het zo afgesproken tussen het bestuur en De Manta’s. Na bijna 35 jaar komt er een einde aan een hele mooie traditie. Al die jaren hebben Cor en René de Visser het feestje van Van Ewijcksluis gekleurd met hun enthousiaste optredens. Vele jonge dorpelingen zijn opgegroeid met De Manta’s op nieuwjaarsdag, daardoor zijn zij een begrip geworden. Jarenlang speelden zij op nieuwjaarsdag  in “Ons Stekkie” en later in Café De Brug, maar altijd met hetzelfde enthousiasme.

Vooral dankzij hen is de nieuwjaarsreceptie van Van Ewijcksluis een begrip in de polder geworden, een evenement dat je zeker één keer in je leven moet hebben bijgewoond.

Het bestuur hoopt dat al die mensen die er tot nu of vroeger vaak bij zijn geweest dit jaar acte de presence geven, zodat de laatste keer een onvergetelijke dag wordt. Dat hebben De Manta’s verdiend, dat moge duidelijk zijn. Dus neem elkaar mee en zorg dat je erbij bent.

Met hun feestmuziek zullen wij vrolijk het nieuwe jaar ingaan, zoals dat alleen in Van Ewijcksluis kan. Uiteraard komen we op 1 januari allemaal om 15.00 uur in een opperbeste stemming naar De Brug voor het beste begin van het nieuwe jaar. Een lekker borreltje, een dansje, leuke mensen om je heen, gegarandeerd gezellig.

Als bestuur nodigen wij u allen van harte uit om erbij te zijn, dus tot 1 januari op de nieuwjaarsreceptie in Van Ewijcksluis

Tip 1: neem 2 januari vrij…
Tip 2: glaasje op laat je rijden

Bookmark de permalink.