Evenementen

jun
25
vr
Zomeravond wandeling
jun 25 @ 8:00 pm – 10:00 pm

Eerste zomeravondwandeling

We gaan weer naar buiten. De wandelwerkgroep heeft een nieuwe activiteit bedacht. Midzomeravondwandelen. Vertrek om 20.00 uur bij De Brug. Start route bij het Lutjestrand. We lopen op het mooie Wieringen en nemen thee mee. Om 22.00 staan we aan zee om van de zonsondergang te genieten. Er zijn geen kosten aan verbonden. 

sep
5
zo
Dauwtrappen @ Verzamelen bij de Brug
sep 5 @ 6:00 am – 10:00 am

In de vroege zondagochtend van 5 september gaan we weer dauwtrappen.

De inschrijving en start is om 06.00 uur in Eetcafé De Brug. Deze prachtige wandeltocht rond Het Amstelmeer, met een lengte van ongeveer 14 kilometer, moet u zeker meepakken. U betaalt als lid 2,50 euro aan inschrijvingskosten en als niet-lid 5 euro; wij zorgen dat halverwege het één en ander gegeten en gedronken kan worden.

Wij zien u graag in alle vroegte bij het ontwaken van de dag, met uw wandelschoenen aan. Tot dan.

jan
1
za
Nieuwjaarsduik @ Strandje
jan 1 @ 1:00 pm

Nieuwjaarsdag 2020 is op zaterdag 1 januari. We weten dat dit een mooie dag is om in Van Ewijcksluis te zijn en te blijven.

Om 13.00 uur is daar weer de nieuwjaarsduik bij het kleine strandje. Na de goed bezochte editie van 2019 verwachten we weer een flinke groep helden die het nieuwe jaar met een frisse duik willen beginnen.

Het bestuur zorgt samen met Fred en Mirjam voor warme chocolade voor de dappere deelnemers. Ook als u het te koud vindt om te duiken dan raden wij u toch zeker aan om te komen kijken. De sfeer is altijd erg leuk en de deelnemers verdienen natuurlijk onze aanmoedigingen.