Evenementen

nov
11
do
Keuvelkeuring 2021
nov 11 @ 5:30 pm – 7:00 pm

Heb je een zelfgemaakte lampion en loop je door Van Ewijcksluis, laat je lampion dan keuren in Bar Bistro De Brug. We ontvangen je hartelijk en wie weet win je een prijs.  Elk jaar worden we weer verrast door jullie creativiteit en daar staat altijd wat leuks tegenover. We zijn open vanaf 17.30 uur. 

nov
14
zo
Intocht Sinterklaas
nov 14 @ 2:30 pm – 3:45 pm

Zie ginds komt de stoomboot. Jahoor, Sinterklaas komt ook dit jaar weer aan in Van Ewijcksluis. Hij heeft zijn pieten en cadeautjes mee. Ben je zoet geweest, dan is dit jouw dag. We verwachten hem om 14.30. Na aankomst nemen we Sint mee naar Bar Bistro De Brug. Studeer alvast maar wat liedjes in, want Sint houdt wel van een beetje gezelligheid. 
O ja, als je ouders mee naar binnen willen, dan hebben ze wel zo’n ‘coronacheckapp’ nodig. Orders van de hoofdpiet.

jan
1
za
Nieuwjaarsduik @ Strandje
jan 1 @ 1:00 pm

Nieuwjaarsdag 2022 is op zaterdag 1 januari. We weten dat dit een mooie dag is om in Van Ewijcksluis te zijn en te blijven.

Om 13.00 uur is daar weer de nieuwjaarsduik bij het kleine strandje. Hoewel de laatste edities wat minder waren bezocht zijn we toch van mening dat met zoveel actieve jeugd er een flinke groep op de been gebracht kan worden. En gezien de populariteit van koudwater zwemmen verwachten we ook wel wat volwassenen. 

Het bestuur zorgt samen Kate van Scheijen van Bar Bistro De Brug voor warme chocolademelk (met rum) voor de dappere deelnemers. Gaat u zelf niet duiken, kom dan vooral kijken.